Happy face!

Sha Sha !

Idag har jag vart i skolan som vanligt :) . Va jääätte trött imorse. Måste gå o lägga mig tidigare!

Jag o Matte blev klara med våran montering av VVB och diskbänk idag :) , Eller har bara avloppsrören kvar och sätta dit. Allting funkade. Shit vad duktiga vi är !!


Näe sen så gick jag och Marie upp till körskolan och plugga :) ! Gick jätte bra för mig idag.. Känner mig lite stolt*
När vi va klara på korskolan så gick vi ner på stan, köpte mig ett par nya jeans från Gina, kosta bara 200kr :) . Fick 100kr av pappa imorse sen fick jag ta 100kr av mig själv.


Sen mötte jag upp pappa, så fick jag köra hem. Va ganska ovant för jag har inte kört på hur länge som helst. Men de fixar sig. Ska köra med körskolan imorgon också.


Nuu känner jag att jag börjar få dåliga vibbar. Är hemma själv och det låter som de är någon i huset. Börjar faktiskt bli rädd :O ! .. Och jag är rööööksugen, För dom som inte vet så försöker jag o sluta röka :P , Känner att jag kan behålla mer pengar då.


Näe jag känner att jag inte har så mycket mer och berätta. Händer inte så mycket på veckorna än att jag pluggar :) . Mene tänkte lägga upp några bilder på mina tokiga kompisar .. :)


1. Marie ... 2. Knasiga Sofia(Tryck på bilden så kommer ni till hennes blogg) ... 3. Matte


1. Pojkarna ... 2.Tokiga Rasmus försöker hänga i mina ben ... 3. Våran verkstad

:)


Måndag

Hejsan :)

Var på stan med Marie idag, Först va vi iof och plugga körkort. Tittade lite i affärer, hitta ett par jeans som jag ska köpa imorgon. Kom hem vid halv 7 någon gång, satte mig och åt sen kikade jag runt på internet om jag hitta något bra Gym här i Nyköping. Men njaa! Kanske ska börja gymma på de nya mitt inne i stan. Nära och bra :)

I fredags satt jag och Marie o drack vin hemma hos henne, Sen drog vi ut på krogen . Jävligt trevligt den här gången faktiskt :) ! Kom hem kl 5 på morgonen. Som tur va fick vi skjuts av Hasse hem. TACK ! Mötte en jätte skum kille när krogen hade stängt. Han ville bjuda mig Malin och Marie på pizza. Han va 30år :s ! Euuh.. Sen ville han att jag o Marie skulle följa med honom hem.. Men våra kompisar kom o rädda oss , så vi slapp honom :) ..


OMG, nästa helg blir de förmodligen Tellus, Bandit rock kommer dit! Men först blir det  Tessans fest ! Mohah  






Shit, måste verkligen spara pengar. Ska köpa hur mycke nytt som helst ! Har iaf skaffat ett extaspar nu :) ! Så om några månader kommer jag med massa nya grejer ..




Ungefär sån här klocka blir snart min, fast min har
silvrigt armband o glitter grejer runt klockan :) !


Från Ur och Penn

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0