Kallt Kallt Kallt

Hellu !!


Nu va de ett tag sen jag skrev här :P , Har inte hft orken till de.. Har iaf sökt jobb på friskis nu. Får VERKLIGEN hoppas att dom vill ha mig. Sen ska min praktikplats va klar tills på Måndag.. Måste ta steget och ringa! Gaah ..

Idag blev de skolan i den här jääkla kylan ! Kom från sthlm imorse. Sen gick jag och Marie upp och plugga. Nu måste jag börja läsa i boken och plugga satan. Pappa går av sista natten imorgon, så då ska vi köra massor. Ska verkligen klara de på första. :)

Nu sitter jag här och väntar på maaaat *kuurrr* .. Har gått ner 1cm på magen, meen de ska bli 4 till !!!! Så ska väl börja tänka på de igen. blev inte så mycke tänka på de i helgen, haha ;)


I fredags blev de krogen.. Världens roligaste kväll :D verkligen värd !! Full som en kossa va man också . haha''
I helgen blir de krogen igen, för Sean banan kommer dit då ! Grymt och se honom :love:

Har äntligen fått min klocka av pappa! :love: .. Grymt snygg iaf , Liiiiike!




Nu är kryssningen bokad också :D ! Wiiihooo


Fredags



Måndags


Gillar bilden !


Estetisk vecka.

Hejsan!

Sitter och myser i en fleeströja (stavning?) och mina duntofflor, är så himla kallt här hemma. Mätte mig precis runt magen, har GÅTT UPP 5 CM :S . Gaaaah! Skärpning nu Madde för fan!! Så idag har jag skrivit upp vad jag har ätit så nu ska jag försöka mäta mig en gång i veckan eller hur de blir. Måste göra nått åt de här.. Hela jag börjar nästan skrika efter Friskis. Men ska försöka o hålla ut ett litet tag till.. Nu är de körkortet !!


Ska ha estetisk vecka i skolan den här veckan. Så idag tittade vi på film, inte direkt den bästa filmen.
De va en tjej som bodde i Colombia och jobbade på en rosfabrik, sen skaffade en kille ett annat jobb till henne som handlade om att föra in knark i magen till andra länder. Jaa herregud !!

När vi va klara med allt de där så skulle vi börja med våran 2 minuters film som måste va klar på torsdag eftermiddag. Funderar på o filma lite i skolan! Så på onsdag och torsdag är vi lediga, om jag blir klar med filmen imorgon :D  ..

Hoppas jag får lite pengar av pappa sen när han kommer hem så jag kan köpa en halsduk från Gina. Har velat haft en sån där jätte länge nu :) .. Så får passa på o köpa den nu när de är så himla kallt ute.. *Brrr*



Nu blir de nog kaffe och en rök :)




PUUUSS







Jobbade med Nora idag :)

Lite rolig bild på henne :P haha

Nyttiga veckan igen då !

Heeej!!!

Har fått min nya mobil nu :) , Jätte glad faktiskt. Hållt på hur mycke som helst med den i helgen, haha!

Va i skolan igår. Va inte alls roligt, men vi får en ledig dag iaf! Nästa måndag är de studiedag så då är vi lediga. Sköönt ! Funderar på om jag ska gå och söka lite jobb då ! Känns att de behövs nu. Har tänk på Friskis & Svettis. Låter väl som en bra idé ?!

Som sagt, nu börjar min nyttiga vecka igen, HAHA får se hur de går den här gång. Mamma ska börja med pulver så jag kan lika gärna också börja bli lite nyttig. Har proppat i mig godis i helgen, för att sluta imorgon. Längtar så himla mycke tills jag börjar träna igen. Kan ju inte göra de förens jag fått mitt körkort. Men hoppas jag klarar de på första försöket !!


Om 10 dagar får vi studiebidraget, då de blir de o shoppa kläder från internet. Hitta hur snygga kläder som helst, Fråga lite snällt om älskling kunde köpa lite också (a) haha.. Tusseliten :love:

På Fredag får jag förhoppningsvis reda på ungefär hur mycke min tatuering kommer kosta.. Mamma och pappa tycker jag ska börja med något litet för jag har så känslig hud, men jag vill verkligen göra den där stora :P .. Börja med de värsta liksom ;) ..


På Tisdag blir de o fara upp till Jenny och Jonas med Martina för att titta vad jag ska ha och inte ha från de dom har plockat ut ur köket. Får hoppas att Robert får fast anställning snart så man kanske kan flytta :P haha ...

SKÖÖÖÖÖNT !

Näe nu blir de o glo en rulle, sen Natti Natti ..



PUUUSSS






Tatuerings sugen!!

Hejsaan!

Skolan idag, lika som alla andra! Imorgon har jag med mig de där jävla fikat som min klass har tjatat på hur länge som helst. Så nu slipper jag höra de! ;) .. *Skönt*


Har börjat med ritningsläsning nu. Går väl sådär. Lite lättare än dom andra böckerna. Men har iaf så himla svårt och fatta. Tycker inte om de ett dugg faktiskt!


Guud va kallt de börjar bli ute nu. Imorse och HELA dagen har de vart svin kallt ute. Ingen riktig höjdare! *Brrrr*

När studiebidraget kommer blir de nog och köpa lite kläder. Har hittat två fina "klänningar" på Gina och en stickad tröja, sen på JC har jag hittat en tröja som jag letat efter hur länge som helst. Så de får de nog bli. Får se om jag köper den där klockan jag velat ha sen i sommras. Då får de bli och åka till sthlm och shoppa den. För den är slut här i Nyköping. Får verkligen hoppas att den finns kvar i sthlm bara. :O

Robert ska tatuera sig nästa fredag, och jag är duktigt sugen på de nu med. Har hittat ett par snygga. Antingen blir de på låret upp på rumpan och en bit över där, eller så blir de på hela sidan av magen :) .. Får tänka på de !

Får väl hoppas att jag får de i julklapp av nån ;) hehe.. Men de blir nog ganska dyrt, så får väl spara lite själv också.



Blev att walka upp och plugga körkort idag. Gick bra :) Men fick lite hjälp av Marie också. HAHA ! Duktigt ;)
Sen blev de en runda till H&M Där fick de bli två tröjor. >Fin fint :thumbup:


Nu är de väl bara och vänta på att Välkommen åter börjar, sen blir de soooooova ..



Juste, shiit !! De är dansuppvisning på jumpan imorgon. Och vi har inte tränat ett skit o så har vi ingen musik utbränd på skiva heller :O .. Hur ska detta sluta ?! Gash ...

Slut på detta roliga.. Hare :)


PUUUUSSS





Är riktigt sugen på den där. Jävligt snygg ! :)

Underbar kryssning !

Sha Sha

Sitter hemma hos min bror och är barnvakt. Blir väl och sova här :) .. Har vart hos tandlkaren idag, fick spänna och grejer. Sen va jag och plugga lite körkort. Gjorde svåraste provet, då fick jag typ 20 fel. Sen skulle jag prova och göra fas A igen, då fick jag bara två fel :D ..


Kryssningen va HELT UNDERBAR. Hade verkligen jätte roligt :love: .. Lätt värt och göra om!!
Blev inte mycke sova men de fick de bli dagen efter, haha! Spelade upp typ 250kr av Dennis (a) . hihi .. Sen själv så vann jag 180kr :D .



Fick lite spel på mamma och pappa imorse, dom tjata som satan på att jag skulle gå upp och gå till skolan, men jag va ju helt slut, men sen tog jag 20 över 9 bussen.. Hade tydligen drömt att Marie hade ringt mig och sagt att jag skulle komma in till skolan. Fråga om hon hade gjort de , men hon hade sovit xD .. Så jag hade legat o pratat med mig själv. HAHA



Min mobil blir tydligen fördröjd tills på Måndag, lönen kommer då :( jag som längtar såååå till den.. hihi



(Va de bara jag som kände att sängen gunga och hade sig igår kväll ? xD haha)



Nu ska jag väl leka med Daniel eller titta tv :)

               PUUUUSSS



Skolan!

Hellu!

Sitter i skolan och har samhäll, Har skrivit om brott och grejer. Gick väl si sådär, Satt med Matte och skrev massa. Snart får vi rast, då blir de pufftime :D . Ska åka upp till sthlm sen, men innan blir de och plugga lite körkort! Duktig kikka.

Hampus är konstig och gör massa ljud breve mig ! SÖÖTPOJK . :P


Nu ska vi sluta.


PUUSSS

Börjar gå bra nu!

Heeeej !


Kom precis hem från min bror, jag och pappa va barnvakt. Båda låg och sov :P haha! Innan de så övningskörde jag. Gick jätte bra. :thumbup:

Imorgon far jag upp till Sthlm och träffar Robert :) .. Åker hem på lördag igen för att åka på kryssning på SÖNDAG !
Fick en rosa matlåda av pappa förut som jag ska ha mina pankakor i till kryssningen :D .. Hur smart som helst.

Är jätte avundsjuk på Sofia, hon flyttar till eget med sin pojkvän på lördag. Vem vill liksom inte de :O ?! hihi ...
Fick en rosa BH av henne idag också. Jätte snällt! Tack sofia :) :love: ...
Blev helt plötsligt jätte tråkigt i skolan idag, vet INTE varför *host* . Jag blir sååå himla trött på allt bullshit! Stå ut i 1 och ½ år till typ !! Jobbigt


Idag gjorde jag något jätte dumt. Jag köpte godis förut :O .. *mmmmuumssss* .. Men de kanske jämnar ut sig med att jag knappt åt någon lunch idag. Vi åt på en pizzeria och jag tog en sallad, de va inge vidare gott :S . Så jag deala lite med Hampus. Han skulle få en cigg om jag tog en bit utav hans vikingpizza! Så så fick de bli :) ..


Asså jag känner mig så hiimla stolt. Vi hade verkstad hela dagen idag, och jag svetsa hela tiden. Blev klar med en till bit. Jag har fått en helt annan inställning nu.. Och jag vet att vi får börja med VVS grejer när vi är klara med svetsen.. :)


Idag blir de o gå och lägga sig tidigt, är jätte trött :O ! Så nu ska jag springa ner och duscha sen krypa ner i sängen :) :love:


Natti Natti   PUUUUSSS




Följ min blogg

FÖLJ MIN BLOGG :)



  • bloglovin

  • ...

    Usch va jag avskyr vissa personer / en person !!!

    Min nya tröja

    Hallojsan!

    För tillfället sitter jag o lyssnar på musik, Har vart i stan och pluggat med Marie. Köpte en ny tröja också, jätte mysig :D .

    Waah, träffade Martina och Tessan på stan förut. Snackade lite om resan o köpte present till Matte. gaah vad man längtar nu ! ...
    Idag blev de o äta på Kina, riktigt gott faktiskt! Eller hur Marie ;) haha .. Inte hennes favorit direkt ^^,

    På svenskan idag pratade våran lärare om massa böcker, vissa va förbjudna i vissa länder. De va en bok som va riktigt vidrig. De va en gubbe som satt i fängelse som hade skrivit. De va 4 gubbar som hade provat allt inom sex, så dom ville testa på nya grejer. Så dom tog sina döttrar och 12 barn till och åkte till ett slott, och USCH tortera barnen, dom sköt dom i bröstvårtorna, rumpan, körde upp heta järnrör i .... och hög av bena, krossa fingrarna, peta ut ögonen. Ja asså allt stört man kan komma på. Läste lite ur den. Fy fan vad vidrigt !!!



    Imorgon blir de tandläkaren, hoppas de blir något bra sagt där. Så jag kan få ta bort den här dumma tandställningen. Efter de blir de o övningsköra med pappa :) .. Meeen nu ska jag hitta på något annat! Glöm inte bort att de är "välkommen åter" ikväll halv 10 :D .

    PUUUSS


    "Stampa med Leroy"


    Snö snö, massa snö!

    Hejsan!

    Sitter hemma och äter och pratar med Robban nu :) .. Herregud vilket jäkla väder de är :O ! Massa snö och plask, blir tokig, vart man än går så blir man blöt.
    Har omprov imrgon i VVS, hoppas de går bra denna gång. Vet ungefär vad de är jag ska läsa på.

    Körde idag också, gick bra :) Men lite läskigt när de är så snöigt. Så idag fick man BOKA :D .. Underbart glad!! Nu blir de massa plugg och köra.



    Idag började vi med o komma på danser som vi ska ha på jumpan om någon vecka, Jag Hampus och Marie kom på as bra danser ;) . Ska söka lite på youtube och se hur de ser ut. Vi tänkte ha dom där från galenskaparnas låt typ "vill du bli min pojkvän" och sen dom här äppeldansen och de, den 3dje kom vi inte riktigt på. Kommer nog bli spännande :P haha.,.



    Nu ska jag sätta mig och plugga till provet, får se om jag hittar på något o skriva senare :)


    PUUSSS




    Gästbok

    Nu har jag fixat en gästbok som ni jätte gärna får skriva i :) Finns på högersidan!

    Ni kan själva fixa en sådan. Gå in på "gästbok" så står de när ni kommer in där :)

    Måndagen snart avklarad

    Hejsaan.

    Sitter hemma hos min bror nu. Har vart ute och övningskört med pappa idag, så får hoppas att jag klara det perfekt imorgon så jag kan boka :D ..

    Första dagen i skolan gick faktiskt bra, Dagen bara rusa iväg! Ganska skönt faktiskt :) ..
    Sen blir det väl och äta donken som de blev igår kväll också haha.. Usch usch usch!


    Fick sitta och vänta på tåget i 40 minuter imorse, Robban körde mig till tågstationen. resan gick bra somna flera gånger och nicka till. haha! Hade lite kul för mig själv :) ...


    Hörde att Robban skulle ut på krogen på julafton också, ska väl följa med honom då :) . Emma du kan ju följa med tycker jag (Om du läser de här) . Hihi  .. Blir jag ju iaf inte ensam tjej!


    Nu blev de en pizzeria ist, Så nu ska jag fara :D .


    PUUSS

     

     



    Sista söndagen på lovet!

    Hejsan!

    Sitter hemma hos älskling nu. Han ligger och tittar på tv så jag tänkte att jag lika gärna kunde skriva ett inlägg :) .
    Har fått jätte gulliga kommentarer på två inlägg, tack så mycket sötnosar :) :love:

    Imorgon blir de tillbaka till skolan, bajs va tråkigt! Antagligen sitta och svetsa hela dagen..
    Nu är de bara en vecka kvar tills vi åker på kryssning :D ! Hoppas på en lyckad resa.


    I Fredags va jag Robban, James och Nino på bio. Blev Jackass 3D, riktigt roligt faktiskt. :thumbup:
    Snart ska jag få en ny mobil också, längtar otroligt mycke. min är helt pajj! Ligger mellan Iphone eller Xperia x8 . Kan inte riktigt bestäma mig.


    Bara för att folk ÄLSKAR när jag skriver vad jag äter så kan jag väl rabbla upp hela helgen ;) haha


    I Fredags åt jag en Natur diet shake till frukost, till lunch blev det donken, middag blev de ingen ist blev de popcorn och cola light :D
    I Lördags åt jag två mackor till frukost, lunch blev de ingen, då fika vi för Robbans moster och kusin kom, till middag blev det kött och potatisgratäng.
    Lite choklad igår (lördag) en glass och fika. Idag, två mackor, en glass och två kakor och två chokladbitar. HAHA, Ingen vidare bra mat helg!


    Nu ska jag iväg och mysa med älskling igen :)



    PUUUSSS

    Fusk dag!

    Sha Sha
    Idag har jag fuskat super mycket med maten :O ! Jag åt hamburgare förut. Matte bjöd mig och Martina, men de va riktigt gott faktiskt.. men till lunch åt jag fisk i Norrköping. Va där och köpte fina skorna :D ! redan använda faktiskt. Lite jobbigt va de o gå i dom. Är inte alls van.
    Jag, Martina, Marie, Linda, Henke och Matte satt på vipsen och åt massa gott förut, satt och snacka där ett tag, sen gick jag och Martina hem till henne. Nu sitter vi och tittar på lyxfällan. :)
    Imorgon blir det och fara till Stockholm, ska umgås med min pojkvän :) haha.. Får väl se vad vi hittar på, Är jätte sugen på o gå på bio :O ..


    Till frukost åt jag yoghurt med vetekli i och kaffe och en skinbit :) .. Åt inte alls mycke, va inte så hungrig. Men de kommer bli fööör mycket gott ätande imorgon säkert. Det är som vanligt! Men nån dag måste man ju få äta gott (a) .

    Nu ska jag va social med Martina :)



    PUUUSS

    Stan, hem, baka :) Recept finns nedan!

    Hejsan Hejsan :)

    Idag har jag vart på stan med Mary, köpte en klänning. Jätte fin faktiskt fast den bara är svart! Sen åkte vi hem till henne o titta lite på Nallys.com . Är riktigt sugen på o köpa ett par skor därifrån! men vet inte om jag har pengarna till de. Ska ge 225kr till Matte imorgon för kryssningen.

    Nu har jag precis bakat typ vanlijkransar, får se hur dom blir. Dom är från viktväktarna, så jätte onyttiga är dom inte!
    Åt kyckling och tzatsiki nyss, har ätit kyckling två dagari rad nu.. Nu vill jag ha nått annat ! Får se vad man hittar på imorgon. Imorse åt jag den där dukan geletten , lite torr men de gick, skulle vart bättre med smak av jordgubb eller vanlij. Så jag tog två skinkbitar ist :) .. Känns bra faktiskt!



    Imorgon fåt jag äta yoghurt, guu va gott de ska bli, vart riktigt sugen på dom där två som står i kylen. haha!
    Jag mätte min mage imorse, har gått upp 3cm sen jag mätte mig sist. Tror de va innan sommaren. Not good..


    Roberts kusin Emma hade lagt ut ett par precis lika dana skor som jag vill ha, men de va 37 på dom :( .. Men ska iaf fråga vart hon köpt dom SKOPUNKTEN :D Ska kolla med far om vi kan åka till Norrköping imorgon och köpa dom. Hihi !!



    Om ni vill prova och göra vanlijkransar så har ni resept här:
    1 3/4 Vetemjöl
    ½ tsk Salt
    1 tsk Vaniljsocker
    1 tsk Bakpulver
    3/4 dl Strösocker
    1 Ägg
    3/4 dl Lättmjölk
    2 tsk Olja till formerna

    Granering
    1 msk Strösocker
    ½ tsk Mald kanel

    Gör såhär:
    1. Sätt ugnen på 175 grader, Pensla formerna med olja.
    2. Blanda mjöl, bakpulver, vaniljsocker, salt och strösocker. Vispa i ägg och mjölk till en slät smet.
    3. Klicka smeten i formerna, inte mer än 2/3 i formerna. Dom ska vara i ugnen i 8 - 10 min.
    4. Blanda socker och kanel på en liten tallrik, doppa sen kakorna/bullarna i det.
    låt de svalna.
    KLART!







    Dessa skor är de jag SKA köpa :)

    Den här klänningen blev det idag :)


    Kvälls smootie

    Hallojsan :)

    Sitter och dricker min smootie och äter min knäckemacka efter typ en halvtimmes jobb :P . Nä men de va faktiskt riktigt jobbigt! men fick ju göra VVS grejs för en gång skull iaf !! Tjäna 100kr . haha


    Jag och Robban räkna ut om en lägenhet skulle kosta 6011kr/mån och allt annat så skulle vi va uppe i 10000 kr :P haha.. Inge vidare, men de finns ju dubbelt så mycke billigare lägenheter. Men vi får kolla på de där. Jag måste fixa mitt körkort, sen måste jag fixa ett kvällsjobb också. Och de tar väl ett tag!


    Jag missa Paradise Hotel idag som vanligt. Förra veckan såg jag typ ingenting :O . Hoppas de finns något på internet som man kan titta.


    Nu ska jag göra annat :)

    PUUUSSS


    Dukan-Dieten

    Nu blir det att börja med Dukan dieten. Jag och mamma har bestämt oss!
    Den går ut på att man bara får äta proteiner. Först ska man börja med Attack-fasen



    Måndag: Frukost - Osötat kaffe/te, omelett en skiva kalkon eller skinka. Lunch - Stek med tzatsiki. Middag - Gambasräkor stekta i färska örtor.

    Tisdag: Frukost - Yoghurt och kokt ägg. Lunch - Tonfikstartar. Middag - Tandoorikyckling med tzatsiki.

    Onsdag: Frukost - Osötat kaffe/te, en dukan-galette. Lunch - Moules mariniéres. Middag - Lax i ugn med yoghurt-dressing.

    Torsdag: Frukost - Osötat kaffe/te en lättyoghurt eller lättkeso, en skiva kalkon. Lunch - Citron kyckling. Middag - Grillad svärdfisk.

    Fredag: Frukost - Osötat kaffe/te äggröra och bacon. Lunch - Rostbiff med keso. Middag - Skaldjur eller pepparstek.

    Dukans galette
    Du behöver:
    2 matskedar havrekli
    1 ägg
    2msk lättkesella, gärna med smak av jordgubb eller vanilj.

    Gör såhär:
    Blanda allt i en skål och maksätt med lite salt eller sötningsmedel. Häll några droppar olivolja i en panna och stek i 2-3 min på varje sida.

    (Jag tror man inte behöver äta exakt de som skrivits upp, men de ska kött och sånt iaf)

    När man börjar med den här attackfasen ska man helst inte träna! Men när den veckan är slut så kan man ta en promenad varje dag på ungefär 20min.

    Vecka 2 ska man börja lägga till grönsaker.

    Man äter detta tills man nått den vikt man vill nå. sen börjar man försiktigt äta vanligt igen. Men inte de onyttiga!
    Man får börja äta bröd, ost, pasta, ris och frukt.
    Två gånger i veckan får man äta onyttiga saker, choklad osv !


    Man ska hitta en nivå i livet som man mår bra av. Man måste följa 3 regler!

    1.
    För de första måste du ha en dag i veckan då du enbart äter protein.
    2. Du måste unna dig två firarmåltider i veckan.
    3. Du ska äta 1,5 - 2 msk havrekli varje dag.



    Idag har jag ätit 2 ägg till frukost och en smootie till mellis.

    Smootie:
    1 Dl mjölk
    1Dl Hallon
    ½ Msk Florsocker

    Till Middag åt jag kyckling och Tzatsiki :)
    Innan middagen gick jag en powerwalk, känner att man inte gjort de på 100år x)

    Mina vänner <3

    Guuud va jag älskar mina vänner :D :love:


    Kanon dag :D

    Hallu :) !!


    Kom precis hem från stan, körde idag. gick jätte bra, ska boka en körning till sen blir de boka på riktigt ;) . Så idag ska jag kolla om pappa kan köra med mig samtidigt som jag ska in till Jonas. Gick skit bra o plugga också, fick en grön grej :D :thumbup:

    Nu sitter jag och dricker min smootie, WANNABE Maries som hon gjorde :P haha.. Ska väl ut på en promenad kanske, gick igår kväll men är så jäävla läskigt med mörker :S ! Usch. Blir väl en nu ist..


    Har väl inte mycke mer o berätta, senare ikväll kanske :D , Kan ju berätta hur de gick hos Jonas ;) HAHA !


    PUUSSS


    Halloween festen :)


    Första måndagen på lovet!

    Shaa Shaa!


    Har nyss vart ute på en promenad, känner mig oerhört duktig. Nää men faktiskt så behöver jag de efter helgens ätande o drickande. Usch!!

    Va uppe och plugga med Marie idag, gick inte alls bra.. Men känner att jag ska boka snart, har körlektion imorgon så då tänker jag fråga om jag kan göra de! Robban tyckte iaf de, :)  ...

    Fredagen spenderades tillsammans med Robban, sen senare blev de upp till Henke, råka somna där några gånger haha :D , Va ruggigt trött.
    Lördagen blev de Halloween fest :D , Underbart! De va riktigt kul. Ska lägga in bilder när jag hittar sladden till den tjocka fula kameran!
    Råkade göra illaa älsklings tumme också, de va inte alls med meningen :O . De va läskigt!
    Söndagen blev de bara och slappa o glo tv, äta massa äckligt godis (ööhm) haha :)



    Imorgon blir de o hjälpa min bror med hans nya kök! Ska lära mig massa VVS nu. Känns bra, för i skolan lär man sig ju iaf INGENTING om VVS .. Sen kanske jag får jobba med honom i vinter :D , HOPPAS HOPPAS HOPPPAS !!!

    Jonas och Jenny ska tydligen slänga alla tallrikar o skit man har i köket, då ringde jag o sa att jag lika gärna kunde ta de, o de fick jag :) .. Känns bra!

    Jag och Robban har funderat på om vi ska flytta till Trosa, de är ju ändå i mittten av oss, För ingen av oss vill flytta till varandras stadar :P haha.. Så vi ska väl kolla de.. Vore väääldigt mysigt o flytta ihop :) :love:

    Asså guuud vad gulligt av någon ANONYM o skriva fjortis till mig, haha! tar verkligen åt mig :) .. Känner mig SÅÅ ledsen... Buhuuu :thumbup:

    LOVE IT !



    Nu blir de något annat :)



    PUUUSSS




    RSS 2.0