FREEEdAG!

Idag blev de och jobba, har vart magsjuk. men spydde bara i Onsdags kväll, så nu är de ganska bra igen.
Gick på stan efter jobbet blev att inhandla en tröja en sjal och fondation (stavning?) :)
Köpte en grå tröja också, men den ska jag lämna tillbaka, kände att  jag inte ville ha den :P

Nu kom Tessan precis hit, vi ska väl upp till Oskar och kim. Alla andra ska dricka men jag tar de nog lugnt tills imorgon, då jävlar ;) .. moahha !!


Världens sämsta kamera, men har inte fått pengar till o köpa en ny . ;)





Barnvakt

Sha sha

Jag och Martina sitter hemma hos Jonas och är barnvakt åt Daniel. Vild som en katt just nu :P . Då somnar han väl gott sen ;) ..
Jobbet va jätte tråkigt idag, gjorde ingenting idag heller. Och ryggen pajja! har inte haft den här skiten sen i sommras och just nu ska den komma, precis den veckan jag ska tjäna pengar :S .. Arg !!

Imorgon blir de o kolla på lägenheterna, ligger på 1a plats på en :D . Så jag antar att den dagen kommer gå ganska fort (tror och hoppas jag) ..
Martina följer med mig och kollar på lägenhet imorgon, så man slipper gå själv. Ska även kolla upp om man får tapetsera eller liknande där också. :)

I helgen blir de o gå ut :D , längtar redan .. Man skulle ju vilja att de va helg liiiite längre än va de är nu . Men icke!

veckan efter den här veckan ska jag nog kolla om de finns service jobb och göra ist för o va på bygget. Har ju absolut ingenting och göra där :S . Han gör ju allt själv hela tiden. De är ju meningen att jag ska lära mig och ha nått o göra. Bajs !!!

 

Nu ska jag umgås här, :)

 

PUUSS


Kvälls inlägg

Heeeejsan!

Sitter nyduschad och lyssnar på Lars Winnerbäck :D :love: . Snart blir de Solsidan, glömde nästan bort de :O ..
Har stått och klippt mitt hår lite också, vill verkligen inte gå till frisören för då kommer jag säkert få jätte kort hår igen :S .. Känns bättre o klippa själv :) .. Mitt hår har iaf blivit ljusare nu. Gjorde slingor förra veckan, hemma hos Martina! Gick faktiskt bra. *puuh*

Gymmet gick bra, men efteråt åt jag mindre än en halv semla, skit !! (a) . Men va iaf inte så mycke :) .. Imorgon blir de gympa/medel . kanske blir ett rygg pass också. Får se!
På måndag börja jag tjäna pengar :D . Känns riktigt bra, blir nog liiite lättare och jobba då ;) .. Ska spara till Grekland :)


Ska försöka hitta på något o göra i en halvtimme nu ;) .

PUUSS


Jaaaa om man ändå hade denna färg :'(

GYM

Nu blir de o åka in till gymmet :D . Sköönt!


Läääänge sen

Heeej..

Typ 10000år sen jag skrev i bloggen senast. Sitter hemma hos min bror med Tessan och är barnvakt. Men nu vid den här tiden´ligger han och sover :) Så vi sitter och kollar på Cirkus Möller! (Y)


Hade en jätte trevlig kväll igår, va hemma hos Johan och Parta lite :D

Nu sitter min tatuering i nacken iaf, blev en rosett ! Riktigt nöjd . Ööhm som tur va! Skulle inte va så bra om jag inte va nöjd med den ;) höhö
 
Imorgon blir de kanske o ta sväng förbi gymmet. Blev lite mycke chips och cola ikväll ;( ..
Nästa vecka är de lov, men då ska duktiga Madde jobba och TJÄNA PENGAR :D Löööövh it !! Meeen är riktigt avundsjuk på Robban, han är i Thailand.. Men tycker synd om honom för han måste va med sin p.....a  inte bra!

Vi har iaf fått två lägenheter att titta på, men inte fått något datum på när vi ska kolla på dom. :o
Robban skulle väl ringa på Måndag och kolla..




Guuuud va jag längtar tills man åker till Grekland ! Skööönt :) :love:


Har sålt min mobil, så nu har jag mammas . Måste skaffa en ny, men tänkte vänta tills min födelsedag. Inte så långt kvar nu .

Nu ska jag fortsätta titta på Cirkus Möller :)            PUUUSSS


Älskar dig !



RSS 2.0