Helg

Igår blev de utgång, riktigt roligt faktiskt! :) Men det var inte lika kul o jobba idag. Usch! blir ett 9timmars pass imorgon med, sen är jag ledig.


Har vart på bio idag med Martina, sen ett par cigg med några vänner. Super skoj! det var länge sen. Härlig lördag!




Jag är sååååå trött på dig människa! att du inte kan förstå mig?! :s . Sätta punkt snart kanske, ;) jooooru!


Kost möte

Idag blev de nämligen ingen träning. Så jag åkte till Nävekvarn och umgicks med Lillis :) målade mina naglar i super häftig färg ;) .. Sen åkte vi till stan och gick på något kostmöte.
De var vädligt bra vitaminer och sådant, man kunde gå med i deras företag och sedan föra det vidare till andra så tjäna man pengar på det. Man kunde åka till Las vegas och sånna ställen med företaget. Det lät faktiskt intressant! man kunde tjäna upp till 160 000 kr i månaden. Men visst, de skulle ju ta ett tag.
Jag skulle iallafall gå hem och tänka på det.
(Det var väldigt bra för hälsan!)

Jag och Lillis fuskade med Donken förut också. men vi skyller på att vi hade bråttom ;) . woopsie! Men FY vilken magknip jag fick efter.. Tror inte magen är van vid skräpmat.


Har haft super ont i huvudet hela dagen, antar att jag sover för mycket. Så imorgon blir det och ställa klockan! Så slipper jag denna huvudvärk..


Inte så stiligt gjort dock!


Thai

Tränat idag igen! :) Supeeer!!!  Efter träningen åkte jag och Lillis och åt Thaimat, de va verkligen super gott.
var även i Nävekvarn och hämta mitt pulver idag också. Wihoow! Men nu blir jag lite sen med det, för i helgen blir det utgång och på måndag är det Beppe.

Vart och storhandlat idag också. Fullt i kylen! Känns riktigt skönt.

Nu  ska jag ta de riktigt lungt! :) :thumbup:

Ha de bäst !!

Hämta

Idag SKA jag hämta mitt pulver. Måste börja med det! Tiden går ju så fort, och snart är vi där :O .

Bokade in mig på skivstång intervall 75 idag, mördarpass! Men såg att dom hade bytt ledare så nu vet jag inte hur det kommer bli.

Ska även åka och sola en stund innan träningspasset nu på dagen ! :) Ska bli mys.



Work out !

Idag blev det träning kl 2 och även kl halv 7. Känner mig riktigt duktig! Nu har mitt paket kommit, men det ligger tyvärr nere i nävekvarn, så jag måste åka ända dit ner för att hämta ut de :( . Får försöka ta mig dit imorgon!

Idag körde jag på crosstrainern i 35min, super hårt och nu på kvällen prova jag och Lillis på något nytt. Affrodans! Va helt okej.., Den första musiken hon hade när vi lärde oss stegen va grymt tråkig men i slutet blev det lite fart i det. Så nu ska jag ta en varm o skön dusch!

Min tokiga pojkvän ska sätta sig och åka till Mcdonalds kl 12 i natt. Vadå knas?! Fira för att han får löning? ;) haha .



Bara för att jag ska jobba på lönehelg, och alla andra ska ut :( . Meen va fasen! jag drar ut ändå. Ska ju bara jobba 3 timmar på lördag :D . Wiihoo!! 

Nu börjar de bli dax att bestämma vilket datum det blir och fara upp till Stockholm och genomföra min poledance! Jag läääängtar !!!


Min supergoda middag idag! :D



De är såhär man ser ut efter ett HÅRT tränings pass ;) Snyggve!





Duktig!

Har vart super duktig och gått 5 km och sen tränat gym i 1 timme :)





5 Dagar sen

Ojojoj, jag har inte bloggat på 5 dagar. Inte okej! Grejen är att det inte finns något att skriva om. De enda jag gör på dagarna är och praktiserar hos en gubbe som är skit tråkig o va med .. Sen åker jag antingen hem eller så åker jag och tränar.

Jag har iallafall beställt mitt bantiningspulver nu :D , Så det borde komma någon gång denna vecka. Hade tänkt och beställa löshår också, men jag är inte riktigt säker. Såg att en frisörsalong hade börjar sätta i löshår och grejer. Funderar på att gå dit och höra lite! :)

Fredagen blev en slappdag, med MASSA godis och cola. ;)

Lördagen blev det alkohol inblandat. Jätte trevligt hade jag!
Blev väldigt stolt över mig själv att jag kunde göra sån här fiskbensfläta :D .Super snyggt blev det!





illa

Har precis ätit min goda kiwi och macka. Nu försöker jag stilla tröttheten i mina ögon med kaffe.
Jag har så himla super tråkigt! Första gången idag jag fått gjort saker själv, något bra med denna dag iaf.

Ikväll SKA jag träna för det ska gå hockey på tvn hemma ikväll :( .
Hade tänkt att jag skulle ha powerwalkat igårkväll , men de var jag för lat för. Men jag är stolt över mig att jag inte åkte och köpte godis! va så himla sugen igår. Duktiga jag :D

Det ska bli sååå skönt att vara ledig hela helgen! sova ut lite, :)


På gång!

Vi fick inte lägenheten, hon som var och tittade på våran tyckte det var för litet här. Så det blir väl o leta vidare! :(

Jag har verkligen super tråkigt. De går hockey på tvn här hemma. Men jag försöker istället ladda ner pretty little liers som jag kan roa mig med :)


Det är helt sjukt hur tråkigt jag har det på praktiken ! Jag har gjort 3 grejer på 8 timmar :s , resten av tiden får jag bara titta på. Och fryser grymt mycket. Jag hartjo 4 tjocktröjor på mig och ändå iskallt. Dom andra vandrar runt i t-shirt där inne :O , Något fel är de ju.. USCH!  Till och med en gubbe såg att jag inte hade de kul. Han sa att han såg det på mig att jag inte hade roligt. Buhu


Körde mitt första tränings pass idag. GRYMT jobbigt! Känns verkligen att man inte tränat på en månad :o och eehm det syns också ;) .. Så nu är lönen efterlängtad så jag kan beställa mitt pulver :) Måste ju va snygg till studenten och sommaren !!

Jag ska ta kort, mäta och väga mig dag 1 sen ska jag följa vecka efter vecka och se om det blir någon skillnad :)
Ser framemot det. Spännande !!




ME LIKE !


Den eviga längtan!

Så sjukt läskigt det kan vara att sitta och vänta på folk som ska titta på lägenheten. Grejen är väl den att jag verkligen vill flytta och hon va osäker på lägenhetens storlek.
Det är iallafall super städat här hemma. Jätte skönt faktiskt! :D

Ni kan väl iaf hålla tummarna för oss! (a)



Har vart på praktik i Mölnbo, inte direkt favoriten! Nu blir det att gå upp halv 5 på morgonen. SUCK !!


Berättar hur de går sen! :)



Lördag

Tack för alla super gulliga kommentarer :) . Blir så glad!

Lördags-jobbet gick faktiskt bra. var inte alls lika jobbigt som det var igår. En dag kvar sen blir de praktik igen!
Nu blir de en AW med Tessan och Martina, de är jag värd! :) :thumbup:

Hoppas alla andra har haft det bra! :D

Ingen helg för mig.

Har nyss skrivit upp våran lägenhet på Nyköpingshem och se om det är någon som vill byta med oss. Så kasst att bo här! Håll tummarna people :)

hade sån tur att model lab svarade på mitt mail så jag kunde byta tid från kl 4 idag till söndag kl 12 . Kollade på mitt jobbschema och såg att jag började jobba kl 4 så de gick inte så bra . Men nu blev jag glad igen när dom hade svarar på mitt mail :thumbup:
Det blir jobb hela helgen, och bara sena pass! Jag orkar intee :( .. Jag vill sova innan jag börjar med praktiken igen.




..



Vill ni tjäna enkla pengar? bli medlem på plusikassan! rekomenderar verkligen den sidan om man vil tjäna pengar snabbt och enkelt. :)

Det är hur lätt som helst att tjäna pengar på denna sidan och det är så att när man fått 200:- så får man ta ut dem från kontot, riktigt bra. Man får 20:- vid registrering och 25:- om man gillar deras facebook sida. Det finns inget snabbare sätt att tjäna pengar på nu har du ju redan 45:- såhär gör ni:

1. Gå in på länken (punkt 5), när du registrerar dig kommer där stå ”eventuell kampanjkod” där behöver du inte skriva in någonting utan lämna den rutan tom.
2. Du kommer få ett mail till den hotmailen du registrerade dig med, öppna alla mail ifrån dom så att ditt konto blir ”aktiverat” så att du kan börja tjäna pengar.
3. Fyll i alla uppgifter som behövs under fliken ”mina uppgifter”
4. Klicka på ”tipsa vänner” då tjänar 8:- per person som blir medlem via just din länk som du kopierar och skickar runder.
5. Klicka på länken nedanför för att komma igång!

http://www.plusikassan.se/index.php?advertiser=55060


Glad !!

Ringde nyss en tjej till mig från model lab och frågade om jag ville vara modell för en dag. ABSOLUT !! :D
Gud va kul de ska bli .. Så jag och 4 vänner ska dit imorgon o bli fotograferade. Wihoo






Utmanar mig själv!

Nu har jag suttit i soffan absolut hela dagen. Måste ställa mig och laga mat snart .. Blä!
Jag har super ångest för att jag ska jobba hela helgen, och sista helgen på lovet! Tycker inte det är snällt och göra så. Jag hoppas på ett annat jobb snart :) .

Jag har bestämt mig. Jag ska utmana mig själv. Jag ska börja på en diet med diet pulver och fettförbrännande piller! Det blir upp till bevis om man kan lita på vad försäljarna skriver.
Jag vet att det kommer bli jobbigt, och jag vet att det kommer bli ännu jobbigare att börja träna igen och INTE äta onyttigt varje dag.

Jag älskar och träna, men jag har haft uppehåll i snart en månad pga min super förkylning som inte ger sig.
man tappar orken för allting! Blää





Kryssning


Hemma

Äntligen hemma efter studentkryssningen, Den va super kul.. Men kunde vart lite bättre! Det bästa var att taxfreen var öppen på dit och hem vägen. :thumbup:

Trodde faktiskt att jag såg en val där ute i havet, men av min besvikelse såg jag att det var en sten. Eller Lillis var tvungen och tillägga att det verkligen var en sten. haha (a)

När vi hade vart och ätit en pizza slice har jag den oturen att HALKA i en spyhög som låg mitt på golvet. Grymt äckligt! .. Har även vart med på speed dating, rätt roligt men det var en kille som stanna kvar hos mig så jag kunde inte fortsätta. Men en gratis drink fick jag iaf, sen kom Emilie och rädda mig ;)

Det vart sjukt skönt att man hade en "lite bättre" hytt. Hade dubbelsäng och fönster ut :) .







Kryssning

Sitter helt nyvaken med min risifrutti i handen, och inser att det blåser grymt mycket ute ! Och jag ska ut på havet idag. Det här känns inte okej!!! .. Det är ju ett himlans snack om Tatanic nu, vi kanske också möter ett mega super stort isflak och sjunker. Waahaaaa :S . Hjälp! Eller också bara välter ;)

Det är väldigt mycket jag ska hinna med idag. Ska till biblioteket och skriva ut biljetterna, sen ska jag till Nävekvarn och hämta en väska, packa om, gå på systemet, äta med brudarna och sedan åka.

Nej nu kan jag inte sitta still längre, måste börja göra mig iårdning och åka :) ..


Glad påsk

Imorgon bär de av till Stockholm för att kliva på båten till Åbo med mina kära vänner ! :)
Jag tar väl med mig halva garderoben så jag har lite och välja på där ute på havet. Blir nog en super kryssning!

Fredag var super skoj, blev lite för många drinkar.. Så nu är de tomt på kontot, känns inte så bra!
Men snart är de lön igen ;) .. Eller?! Resten av helgen spenderades hemma i soffan. Eller var barnvakt på Lördagen hemma i Nävekvarn.

Blev påskmiddag hemm hos Jenny och Jonas idag. Mycker gott! har man gått upp några kilon till då ;)

Inläggen innan ser ni information om blogg osv :) Så ni inte missar det.

Blev en liten David Jones väska i Fredags också. Mycket nöjd med den! :love:








Bloggdesign

För att göra sin egen bloggdesign går man in på denna sida http://www.dinbloggdesign.se/ , fixar och trixar sen behöver man en kod och den koden är sb1337 Hur enkelt som helst ! :)

Fler läsare till din blogg

Jag tog nyss reda på hur man får fler läsare på sin blogg. Funkar så att man ska samla in poäng och gå in på andra sidor och så gör andra det med din sida. Super enkelt ! :)  Bara att surfa in på denna sida:
Sida nr 1

http://www.mer-trafik.se/cgi-bin/ref.cgi?r=Madde-92

Sida nr 2
http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=Madde92

Finns även en till sida som man får läsare av, Grymt bra sida faktiskt! :)

http://blogstart.se/


Jobb x 2

Här är tjejen som jobbat 12 timmar idag. Trött ?! JAA ! Men de är super att man är ledig fredag o sen lov nästa vecka. :thumbup:

Idag var det faktiskt riktigt roligt och jobba. Eller först fick jag bara sitta på firman från kl 7 till 9 och inte göra ett skit. Sen följde jag med en kille ut på service, så vi va ute i horn och greja, fick se när dom sprängde berg :D Men blev besviken! Det blev bara en fjutt smäll. :(

Fick även höra om en igelkott min bror träffat på. Hoppsan va den död?! ;) hahaha . "Jaa den där hade inte kommit långt, trodde dom va snabbare"

På fredag blir det BodaBorg sen blir det utgång för att fira Marie :) ... Ska bli trevligt ! De va inte igår man va ute på krogen .. 

Veckan efter lovet ska jag tydligen va ute på ett bygge i Mölnbo, FAN om jag måste börja gå upp ännu tidigare.

Nästa vecka är det KRYSSNING :D !!

JAAA Rogga de är jobbigt o gå upp kl 6 på morgonen! :P haha

Naaajs !



Stackars Cassi bassi som gjort illa sin fot ! Bamsekram till henne!! :love:

Måndag

Är helt slut ! Va grymt länge sen man gick upp vid 6 tiden. Första arbetsdagen avklarad iaf, gick väl helt okej! Men känner fortfarande att de inte är min grej. Får se när jag får va inne på kontoret... Halva tiden lova han!!! ....

Åka o handla frukost och mat när :love: kommer hem, finns inge vidare god frukost! :P

Säg för fan inte att jag fått lunginflamation?! Gör super ont i ryggen när jag hostar, o Robban blev till och med frisk före mig :S . Han hosta i två dagar! FUSK ..

MEN JAG ÄR GLAD, för nästa vecka åker vi på kryssning :D .. Woohp woohp !!

Imorgon blir de en AW med Marie för tjejen fyller ju 20 bast :D . Till helgen blir de käka o krogen ;) Och en lång helg på de också. Gryyhyymt ! :thumbup:

Jobbade som en dåre i helgen, va helt slut! Spelciellt efter söndagen! Grymt mycket folk och en kvart innan jag slutar ringer det någon som säger att det kommer 160 pers om en timme .. Så då vare bara o stanna!
Men de va bara två av tre bussar som kom. Vi hade lätt klarat den 3e också :D

Men hann med och umgås med lite folk i lördags iaf. Var suuper trevligt :D





RSS 2.0