Bokat o klart !

Tja tja!
Sitter  hemma hos Martina och väntar på mat, har vart o tränat idag , inte så jobbigt den här gången faktiskt !!
Innan de så va jag och boka tid till tatuering :) ..
Va förresten och sola med Hampus också,är helt jävla bränd nu ju:O !!Väntar nog en vecka nu .. hehe
Sitter och kollar på Glee ,verkar ganska bra!
Men de finns absolut ingenting och skriva idag ...
PUUSS

Tatuering

Imorgon kanske de blir o kolla priser för en liten tatuering :) .. Blir en rosett i nacken! Fin fint ..

Tisdag

Hallo !

Har precis ätit ett äppl, sitter och sköljer ner det med vatten :D , Underbart !! Blir en lungt kväll idag tror jag. Får se om jag kanske blir för rastlös senare ;) Va iaf och träna igår, så idag kändes träningsverken..

Jag och Matte började med blårör idag, ganska svårt !! ;) . Nästa vecka blir de praktik :O , och jag ska va i södertälje på nån skola och arbeta! Ska bli intressant.. Ska även kolla om jag får jobnba på lovet så man får lite pengar ! (Y)  ...

Imorgon blir de o sola igen :D , sen blir de träääning :love: .. Underbart !! PÅ fredag har vi friluftsdag öhm (stavning?) ;) .. Blir badminton sen bada :D , Ska bli mysigt !
Jag och Hampus har iaf bestämt att om man tar ett enda chips eller en godisbit så får man göra 10 armhävningar och 20 situp . Så nu är de bäst och skärpa sig ;) . Men popcorn och grönsaker med dipp får man äta. :)

Jag va faktiskt riktigt duktig i helgen, åt bara två rutor 70% choklad, och på lördagen popcorn och bonaqua dricka :D (För att vi va på bio). Känner mig riktigt stolt över mig själv..

Har gjort slingor i mitt hår nu också, blev nöjd! Så om en månad så blir de fler och ljusare slingor .
Skulle behöva klippa mig också, men jobbigt när mitt hår har växt nu .. Vill inte ha kort igen, jag väntar nog ett tag med de ;) haha ...


Jag har lagt ut min telefon på blocket nu också, så KÖÖÖP DEN ! Ska köpa en iphone, hade en men han sålde den idag den rackarn..
Har även en jacka som jag ska sälja. Om någon är intresserad så kan ni ju säga till, vill gärna bli av med den :) .


Fick VG på jumpa provet :D !

---------------------------------------------------------------------------------
Här är jackan :)






Och självklart ska ni ju få en bild på miiiiiig ;) ..

Badhuset

Hejsan..


Sitter i sängen och pratar med Robert :) , Har precis ätit god pytt i panna .. Muumms,  Va på badhuset med pappa cassi och Daniel idag, inte de roligaste, men de va skoj att barnen tyckte de va rojligt :) .. Har även gymmat en liiiten stund idag också. Inte alls mycket. Ska till gymmet imorgon, men innan de ska jag och Hampusen sola :D :love: Guud vad skönt de ska bli..

Ska även hämta ut mitt körkort imorgon :D , ska bli intressant faktiskt. får se hur de ser ut x) ..
provet gick väl rätt så bra idag, fick ha teknikhandboken med oss, så den va till ganska stor hjälp :D . Hoppas man klarar de på första den här gången!!!



I helgen blir de o äta grönsaker och dipp ist för chips och dipp ;) , får vi se hur de går .. haha!! Lööövh .



När jag får mitt studiebidrag så blir de o inhandla lite kläder och smink från make up store .. Mycket bra smink därifrån faktiskt !! Och jag hoppas verkligen att jag får kläder från Nelly.com av mamma och pappa .. skulle sitta som smort faktiskt :) ..
Till helgen kanske de blir och färga slingor eller nått liknande. Ska ta reda på hur mycket de kostar :) . Är inte så nöjd med min färg och jag har redan fått utväxt :O OMG !!



Nu ska jag hitta på något annat o göra :)

Puuuusss








Tisdag

Shaa Shaa


Sitter och pratar med Robert i telefonen nu , hade tänkt att jag skulle sätta igång och träna lite snart :) ..
Blev äntligen klar med första monteringen av radiatorer idag, mycke skönt !! Fick göra om lite i slutet . Men nu väntar nästa grej, ska hålla på med blårör ! gaah, Jobbigt ..

Imorgon blir de o sova hos söta Martina , Hon har tydligen städat jätte fint nu :) Duktigt ! Ska träna imorgon också :) .. Sköönt !!



Guu va jag längtar tills jag får ta bort tandställningen , ska kanske göra läpparna lite större också, bara för o prova och BARA för och retas lite ;) . Vet vilka som kommer ääääälska de .. hahaha
Och så längtar jag till slutet av månaden så jag kan gå till frisören och göra mitt hår ljusare. :) De har faktiskt blivit långt nu ! :D Wiie !


Är riktigt nervös också, har praktik om två veckor :O ! känns ju som man inte kan nånting ju x) haha .. Usch!!



Nä nu ska jag sätta igång med min träning :)


PUUSSS




Go Go Go !!

Hejsan!

Sitter hemma hos min bror och äter yoggi och kastar tofs till katten :P , Har precis vart o gymmat ! Sköönt .. Nu är de bara ett pass kvar, Medel :) seen får jag äntligen vila :D ..

Skolan va väl helt okej idag, åt jätte äcklig mat så de fick bli lite sallad. Åt med snälla rara Hampus :) :love:

Om de va nån som va trött imorse så va de jag! Jag o Robban kom på kl 11 igår kväll att vi skulle åka hem till mig, så vi va hemma runt 1 i natt . sen somna vi inte på ett tag, Riktigt slut! Men de va mysigt :)  ..

De känns så himla skönt att man får massa pengar den här månaden. Spara Spara Spara :D
Nu vill jag att min Robert ska flytta ner hit !! Hoppas den lille får jobbet .. Då kanske vi har en stor etta o bo i :D .



I helgen hoppas jag på att de blir bio, hörde något om att Tessan kanske skulle upp :) .. Sen kommer jag o Robban åka ner till mig och mysa. Kanske blir en gymtur :D haha !!

Nää nu ska jag vila lite framför tvn .. :)


PUUSS


Ägg !

Hellu !


Sitter i köket o väntar på att mina ägg ska bli klara :) . Tar de så äter jag middag senare.  Kom nyss hem, Tessan körde hem mig :) .. Jag o Hampus gick på stan en stund förut för vi skulle tjuvlyssna på andra människor, har de som uppgift i skolan. Inte de roligaste.

imorgon blir de o träna igen, skööönt ! Får väl se om man tar ett tidigt gympass efter skolan på fredag (Y) ..



Jag är sååååå glad, får ta bort min tandställning den 2/2 :D . Guuuud va skönt de ska bli!! Då ska jag äta äpple . haha


Fan va skönt de känns att man har riktiga kompisar som bryr sig om en , och som förstår och inte bara tänker på sig själva . Bläääääää för dom andra :) ! 
Löööv yah 



Älskar Robert Tormund av hela mitt :love: !!!!!


Måndag

Heejsan!


Känner mig väldigt duktig nu. Har tränat i 45 minuter :D Och imorgon blir de o köpa kort på Friskis, sen ta nått pass där :) Nu är jag igång ! (Y)


Jag kommer inte på ett skit o skriva :O .. Får se om de händer mer imorgon!

PUUSS




saknar min Robert massa ! Vill bara va med honom. :) :love:   Älskar dig !



JAG VILL VA LJUSHÅRIIIIG !!!




Lördags godis !

Shaa Shaa


Har absolut ingenting och göra, Robert kom på att vi kunde baka men de blir väl inget av med de ;) ..
Måste ju passa på o trycka i mig så mycke som jag kan, för på måndag blir de totalvändning! Uj uj uj, blir väl "lördags godis" ikväll också. MUUUMMS*

Igår va vi i Farsta, Robban handla LITE kläder. De va inte länge vi va där :P . Jag körde dit . Gick typ skit x) kändes som de va första gången jag körde. usch ! :O Läskigt . Så Robban fick köra tillbaka xD ..

På måndag börjar skolan också, inte alls taggad för de. Sover typ hela dagarna så kommer va DUKTIGT svårt o gå upp ;o !!
Har fortfarande inte fått svar från praktiken heller :S , Ringde dom typ förra veckan, och dom sa att dom skulle ringa upp. Men neeej då!! Stefan får väl ringa till dom ;) ..



EFTER SOMMAREN BLIR DE UTOMLANDS :D <3







Sthlm

Hejsan...... Sitter hemma hos Robert med mitt dumma ledvärk .. Skiten har börjat sätta sig i käkarna nu , räcker de inte med alla ställen jag redan har ? :o ...... Robban och jag va iaf ute och gick nyss . Ganska skönt, har legat inne hela dagen ! Blää ... Imorgon blir det Farsta och handla kläder med Robert , sen ska vi o kolla min tatuering . Blev aldrig gjort förra gången. Jag känner mig så himla lat! Har haft minst två veckor på mig att skotta fram min bil och se om den funkar , meeen ingenting har hänt ! :s Tummen ur röven Madde!!! Nää nu blir de o fortsätta o kolla på nitro circus .. Puuuuss. ( skriver från mobilen, därför de kan se lite konstigt ut :)

2011

Hejsan!


Har inte skrivit på jätte länge, men har inte hänt så mycket. Har iaf vart på kryssning i Onsdags till Torsdags. Heeeelt otroligt roligt :) .. Men fy va allt folk är otrevligt! jävla surfi.... Nytt år har de blivit också, de här ska bli kanon! Blir beach 11 den här gången då ;) haha... Jag ska in till stan i veckan o kolla tränings ställen o de.
Känns som att de inte kommer gå så bra nu, har ätit hur mycke som helst och är sugen på något hela tiden :S ..


Sitter och kollar på good luck chuck, fan vilken jobbig kille han är ! Bläää...

Har inte gjort ett skit mer den här helgen, har bara legat o ätit .. USCH :O ,


har iaf fått min rosa mini dator nu :D , jag o Robban åkte o köpte den i Linköping :) :love: , sen åkte vi till Norrköping för att handla kläder , fick de av honom i julklapp :)

Nää nu kommer jag inte på något mer !
PUUUSS








Robert :love:










Jag o martin på kryssningen :P


RSS 2.0