Låååång dag! :)

Heej !


Har precis duschat, helt slut efter resan till Ullared, men de va riktigt kul faktiskt. Massa nya kläder :D ! Jag är jätte nöjd med min rosa morgonrock :love: haha!
Ska väl gå och lägga mig snart, skola imorgon :S .. Robert kommer nångång ikväll också, han har väl precis slutat. Ska han få nya fina kläder också :D .
Juste, köpte en jätte mini plattång, jätte söt ! Blev en svart, men ville ha en rosa men den kosta typ massa mer än den svarta. Bajs!

Nu ska jag iaf gå och lägga mig ! Natti Natti


PUUSSS

Ullared imorgon :D

Shaa Shaa !


Sitter hemma hos Tessan nu, hon är nere och duschar :P . Så jag tog mig tid o skriva här lite.
har kör idag igen, fick köra motorväg. Roligt men lite nojjigt när de regna så mycke. Ingeet om uppkörningen idag heller.. ÅÅH!! Jag blir arg, är de bara för jag är så osäker eller ?! :P Ingen som vet. Måste verkligen köra med pappa på lovet.

Jaa om ca 8 timmar åker vi till ULLARED :D . Fett nice de ska bli ! Köpa massa kläder, och vinterkläder. SJÄLVKLART något till babe :love: också ! hehe..

Tittade på läskig film i skolan idag. Jag Nora och Sofia satt och skrek! USCH . Den va konstig, för i slutet så förstår tjejen att de är hon som är mördaren. Uups, man ska ju inte berätta slutet för andra om dom ska se den :P . Rååka! tihi .. Filmen hette typ Shroom :thumbup:

Tänkte att jag kanske kunde läsa lite körkort i bilen på g till Ullared imorgon, då är jag vääldigt duktig. Får se hur de går med den saken :) ..



Nu ska jag hitta på något annat o göra, hade visst inge mer och skriva :) !



PUUUSSS


Dubbelt upp!

Hejsaan!

Nyss hemkommer från stan, har kört dubbel lektion idag. Men ingen röst om boka uppkörning. Jäkla skit ! Ska köra imorgon igen, så får se vad han hittar på då :) .. Sa till pappa förut att han o jag måste ut och köra mer nu. Så på lovet blir de köra förhoppningsvis ! LOOV NÄSTA VECKA JU :D Överlycklig !

Jag och Marie blev klara med vårat Halloween grejs idag, Jonna va också med, men hon va inte i skolan så hon hann inte göra så mycke på den, fila lite :P haha ! Alla lärare tyckte den blev jätte frän *stolt* ..


Gick på stan efter körningen, hitta ett par skit snygga skor :) . Sen hitta jag en tröja också. Guuud vad jag vill köpa dom. Skorna kosta typ 650kr och tröjan 300kr ! Vet inte riktigt om jag ska ta ut pengar eller om jag väntar ett tag :P haha. Beslutångest !



Idag har jag ätit Special K flingor till frukost sen blev de kyckling lasagne till lunch och korv stråganof med ris till middag, vad DUKTIG jag är :) ... Men va riktigt sugen på en semla förut. USCH !



Hampus jäveln har inte vart i skolan på skit länge ju :o ! NU börjar jag bli blöt i ögat faktiskt.. Dumma han :)






HÄR ÄR DEN FINA GREJEN VI GJORT :D !




Måndag IGEN :S

Hellu !!


Sitter hemma i min ensamhet. Känns lite tomt utan Robban :O ! TRåååkigt..
Har iaf vart uppe och pluggat körkort idag. Gick skit första gång men andra gången fick jag bara typ 9 fel eller va de va :) .. Men fortfarande för mycke för att de ska bli godkänt. Skrev iaf upp allt som jag hade fel på . Får träna lite hemma och kolla upp svaren!

På lördags kvällen kände vi för o gå ut, så jag Martina, Matte Robban, Tessan och Marie drog ut på krogen! Va ganska trött, men lite trevligt va de allt. Blev liiiiite mycke dricka. Mådde inge vidare när jag kom hem sen. Haha

Söndagen blev väääldigt fet! Jag och Robban köpte chips , ostbågar och cola :S . Men kände att jag kunde äta de, eftersom min nyttiga vecka börja nu :D . HAHA  ! Good luck to me :thumbup:


Men idag har jag inte ätit nått onyttigt. Till frukost åt jag special K flingor, till lunch stuvade mackaroner och falukorv och nu till middag kalops och potatis :) .. Känner mig redan lycklig. HAHAH



Herregud vad jag längtar tills på lördag! Gaah, veckan måste gå fort..




Jag och Marie är nästan klara med våran grej till Halloween grejen i skolan :) . Hann med massor idag, men de va väääldigt svårt ! .... Vi ska tydligen kolla på Saw filmen på Onsdag i skolan :S .. Hur kul är de ?! För de första kommer jag få mardrömmar och för de andra, dom filmerna SUGEER !!  Kunde väl ha tagit nån liiiite bättre kanske .. USCH




HAHA sitter och lyssnar på Rolandz nu, såå skönt pöjk :) !

Efter regn kommer solsken
!

Under the blue blue moon :thumbup:



Här är min nya fina piercing som jag fick av Robban :) :love:




Har satt i löshår också, Robban köpte de åt mig av hans kusin Emma :) ! Tack tack ...
Blev fint, men ser förjäkligt ut när man inte fixat till de, De orkar man inte varje morgon .
(Dagen vi satte i de)



LÖRDAG MORGON






Lördag :thumbup:

Hejsaaan!

Finns inte alls mycke o skriva här :O . Har typ inte gjort ett skit. Igår gick vi iaf runt lite på stan, jag Emilie Jonna Robban och Marie. Tittade på maskerad kläder. Jag köpte en piga dräckt och Robban köpte cawboy dräckt :thumbup: .. Sen fick jag en navelpiercing av Robban. JÄTTE FIN! Den är blå, sen är de blommor på och så hänger den ner :P .. Har bild på den, men har inte orkat sätta in den på datorn.

Igår natt fick jag och Robban åka in och köra Marie till Tystberga och Jonna hem. Duktigt trött man va xD ! men fick iaf en glass på donken :D haha-



NU har jag bestämmt mig!!! Tror min nyttiga vecka börjar nästa vecka.. Känner att jag inte kan äta såhär mycke skit längre! Blir bara bajs av de.
MÅSTE LYCKAS ! PUSCHA MIG ...




Sofie, Cassi, Nellie, Ida och Annika Va nyss här, dom va väl o fika med mamma. :) Och nu sitter Cassi kvar och tittar när jag sitter och skriver blogg. Hon tycker jag skriver så mycke , haha! Hon är sööt :D

JAG SKAR MIG I FINGRET FÖRUT! Ajjj va ont de gjorde..




Riiktigt gammal bild !


Slave to the music




Skön låt med sjukt ful video :P haha !!





Körkortet närmar sig :D

Hejsaaaan :)

Sitter hemma, har precis ätit :) , Hade besök av Lollo ett tag! Trevligt. Satt o titta på Lejonkungen och åt ostbågar :thumbup: haha

Snart blir de väl o plugga körkort, om jag får orken till de :P haha.. Hade körlektion idag, gick SKIT BRA :D . Vad glad jag blev. Fickprakera och parkera vanligt. Har man lärt sig de också! KANON.. Nästa gång blir de kontroll på bilen. Nu närmar de sig verkligen ... Wiie

Asså guud vad jag saknar sommaren just nu! Helt sjukt.. De har vart as kallt ute idag, och massa reng! Blir ju djup deprimerad :O :)  USCH !!


Snart bär de av till ULLARED också :D läntar verkligen, ska köpa ny jacka så man är varm till den kalla vintern som kommer! Sen massa fina kläder om de finns..


Nu ska jag skriva någonting om Robert! Fick årder om de :P hahaha..
Sitter o pratar med honom just nu. Hoppas verkligen han blir riktigt SJUK så han kan komma ner till mig o mysa :) :love:




Nääe nu blir de o fortsätta o lyssna på musik och jaa juste vänta på Paradise Hotel :D .. Fett skum brud som har kommit in där :P . Springer runt naken och säger att hon ska knulla med alla där inne ! OMG


PUSSS



Måndag!

Hejsaan! :)


Sitter hemma efter en ganska seg skoldag, hann med 20 över 3 bussen hem, skönt :) ..
Ledig på torsdag, eller för dom som inte har IG i nått ämne :P . Mene våran lärare Stefan har tydligen sagt att man måste va i verkstaden då :S . Jag vill va ledig!

Vart med Robert hela helgen, har ätit godis och chips för en hel amé :O ! Usch va vidrigt.. Tur att man rör på sig när man har skola iaf :P . haha

Den 30e blir de halloween fest hos mig. Fett skojs ju :) :thumbup:

Ska väl försöka plugga lite körkort senare ! Läste lite på bussen imorse, börja fatta lite med o räkna ut saker och ting :P haha.. DUKTIG KIKKA  *stolt*




Nu finns de nog inte mycke mer o skriva faktiskt... :)

PUUUSSS


Fredaag :D

God Morgon! :D

Är hemma från skolan idag, min mage knasar o har sig :O ! Inte braa...

Har nyss kollat på aladdin och ätit frukost , hahaa

Igår va jag och Marie o plugga körkort, meen gick inte så bra. Måste verkligen plugga hemma för o klara de där.. Nästa vecka har jag körlektion, hoppas han säger samma sak till mig som Marie ! Veckan efter de har jag dubbel lektion :) . HOPPAAAS !!

I helgen blir de väl o träffa Tessan, har inte träffat henne på hur länge som helst :( :)

Nuu ska jag ner till Mimer, stackarn är själv där nere :P haha


PUUUSSSS

Bråk, bråk och åter bråk !

Hejsaaan!


Blev skola idag då, Hade omprov. Tror jag inte kommer upp till G poängen , men skrev ändå ganska mycke :) .
Sen är de tydlgen nån som har snott en lärares Iphone 4 .. Shysst ! haha.
Så vi hade möte i skolan, Rektorn stod och prata massa om de där ..


Efter skolan blev de mys :) , Sen åkte jag och mamma till vårdcentralen. Skulle kolla mina Exem? som jag har på händerna. Fick iaf massa salvor :S , Kosta för fan 200kr.. Inte billigt de där.

Nu sitter jag hemma och ska hitta på något och göra :P , Ikväll blir de iaf Välkomen åter :D .. Så sjukt bra program :thumbup:


Jahaa, då har jag och Jonna bråkat igen! Hon tycker jag är bitchig mot henne, och jag tycker hon är dryg mot mig.. Jag erkänner ju iaf att jag är de, men de gör ju inte vissa andra. Om hon säger nått dryg till mig, klart som fan jag säger nått tillbaka!
Och Jonna, INTE rätt och blanda in Nora Sofia och Marie, Stå på egna ben! Dom hade ingenting med de där och göra.. Jävla fjanterier alltihop...



Usch, titta på den där killen som hängde sig live igår "/ , De va inte nån rolig syn. Våga inte titta på hela. Mådde jätte dåligt efter! Han blev helt blå i ansiktet. Stackarn!
Jocke kände tydligen honom också.. Jobbigt..



Saknaden börjar krypa fram! :S






Hampus <3
Marie <3
Sofia <3
Nora <3
Rasmus <3
Matte <3
Henke <3
Martina <3
Mamma <3
pappa <3
Du <3
Tessan <3



Bläää, börjar få huvudverk :O

Söndag "/

shaaa shaa !

Sitter hemma nu :P . Har inte vart hemma på hela helgen :O Ganska skönt o va hemma nu :) ska kanske ut och träffa Matte sen ! Lääänge sen :(

Igår gjorde jag och Marie ingenting kollade på tv och åt godis :P haha! Aaaaa Marie fick massa samtal med musik och massa geekar som bara sa en sak xD , De va ju iaf lite roande, Attans att dom inte sa något som tog hårdare, Gaaaanska ute och säga sådär HAHAHAHA... Finns människor till allt :D , Göra bort sig funkar ju alltid.
Jaa vi träffade Corell och nån till i typ 5 min . Trevligt !

I fredags va jag och Marie i Norrköping och hade skoj :D , Drog runt på stan med Rodix Matte Rolle och nån till, de va mycke trevligt :) , Hörde att jag tydligen skulle kasta hamburgare på några som satt breve oss inne på donken, haha! Jävla störd man är. :thumbup:


Imorron är de skola igen, baaajs på de :S ! Kommer säkert inte orka gå upp, har vänt på dygnen totalt. aj aj aj!
Ska till tandläkaren 10 äver 8 imorron också, Måste väl antagligen ta 7 bussen in. Jag kommer inte oooorka. Stackars mig :)


OMPROV PÅ ONSDAG! Shiiiiiit ...



Mamma är snäll! Hon köpte ett ciggpaket till mig :) :love:



Usch vad jag saknar o krama någon :D , Helt sjukt asså! Jaaa herregud. Får man stå ut med ;D







OMG, jag har inte fått min dator som jag köpte än :S , Köpte den lixx för flera veckor sen! Börjar bli riktigt irriterad, och nu svarar hon inte ! Snart blir de polisanmälan :D ! AAAAAARG



PARADISE HOTEL Börjar imorgon :D :love:






Inte så pigg idag asså :P

Mys hemma hos Jonna

Shaa Shaa :)

Sitter hemma hos Jonna och myser nu , ska sova här. Är här för första gången, gick väl inte så bra o åka buss :P hah ! Hoppa av för sent, sen skulle Jonna försöka förklara vägen för mig xD . Gick gaaaaaaaaaanska bra. HAHA
Jaa herregud, Madde i ett nötskal :P .

Va iaf i skolan en stund idag. Fick lite matte gjort :) Duktig jag är ! har en ny tröja också :D . Den är rosa och grå, jätte fin tycker jag :thumbup:

Imorron blir de vanlig skoldag, usch! men de är ju redan Torsdag imorron, damn  va snabbt de har gått. LIKE IT !


Snart ska vi väl göra mat hoppas jag , sen GOOOOODIS OCH COOOLA :D :love:

Nu ska jag va social med Jonna :) .

PUUUUSSS


Jahadu :D :love:

Hejsaan!!

Vart i skolan idag, hade prov. Svara på EN fråga! Hade pluggat skit mycke på frågorna i boken, sen kommer han med helt andra frågor :S ! Tyckte de va lite lågt gjort..

Sen blev de lite mys, sen gick jag till körskolan. Skulle köra! Gick bra förutom att jag höll på o krocka xD haha.. Pelle blev nog lite arg på mig ;P .. Så sa han att jag skulle boka dubbel lektion nästa gång, så nu börjar de närma sig ;).. Är på repitionsfrågorna på datorn också, så måste plugga massor :o ! De är alla frågor jag haft fel på innan! Inte bra
.

Nu blir de väl och ta de lungt och dunka musik :) ! Är verkligen jätte trött. Men kan ju fean inte sova nu. LIiiiite tidigt.
Måste duscha ikväll också..
Imorron är vi lediga, men jag ska till skolan iaf, för jag ligger lite efter i matten (a) Men de blir nog mys iaf :)

Snart blir de PAAAAARTYY hemma hos MIIIG :D ! Eller ska snacka lite med mor och far först :P så dom inte blir jätte arga :D haha..


Jonna, va stark nu !! Du klarar de gumms :) :love:




JAAAAAG VILL HA NYA KLÄDER ! Men alla pengar gick åt krogen i helgen :O , så jag har fan ingenting kvar :S . Liiiite surt kanske.. Bajs på de!


Jonna och Jag i Torsdags :D




OCH HÄR ÄR MARTINAS ÄCKLIGA SPINDEL SOM LIGGER I HENNES KÄLLARE :O !






Idrotten ;)

De va dehär Jag Hampus Jonna och Marie gjorde på jumpan förra veckan :P haha




Mata massa söta lamm :D ! haha <3

Söndagsmys :)

Idag blir det BARA mys mys, Har vart fart hela helgen :P ! Men de har vart kul.. Eller krogen va ju inte de roligaste igår (Lördag) .. USCH! min "lover" kom när  vi stog ute och rökte. Lätt att han va pårökt eller nått. Han va skit läskig :O ... Sen kom några vakter och tog bort honom. Han ba stog och stirra :S
Idag försänar  jag chips dipp och cola :P haha! Har inte gottat mig på länge nu.
Fredagen vart iaf en kanonkväll ;) .. Men liiiite jobbig när folk  ska stå och bråka om vilka jag och Marie ska följa med. Vi skulle inte med nån :O . Vi skulle HEM ! haha
UUUUSCH, snart är det måndag. Jag kommer DÖÖ ..
Nu blir det massa idool :D wiiihooo
TV TIME! bye bye
PUUUUUUUUSSSSSSSSSS




RSS 2.0