Helg?

Ja för mig är det inte helg, här är det bara massa jobb..
Jobbade över en timme idag, men lära mig kassan eller något nytt får jag inte .. Väldigt tråkigt ! Har gjort samma sak i snart ett år :S

Måste lämna in semesteransökan också, har missat de totalt ! skulle vart inne den 15e :P . Smart tjej!

Känns som jag börjar få feber o grejer. Ska jag aldrig få bli frisk? Synd om mig (A) ..

Shit vad trevligt det är när grannen får för sig o göra konstiga ljud så hela lägenheterna skakar, Väldigt konstiga skrik o grejer där nere. Stänga dörren eller va liite tystare kanske ? ;)


Det känns så jäkla trist att alla ska ha fest just den helgen man jobbar, man blir ju inte alls avundsjuk :O ...
Imorgon börjar jag ändå kvart i 12 så man kanske kan titta förbi iaf ;)


Näää en liten powernap och mat så kanske man gladar till lite ! :)




FREDAAAG!

Haallujja!

Vart i Stockholm idag, eller vi kom bara till Skärholmen! men fick ändå tag på rätt mycke kläder :D . Super nöjd, (Eller man är ju aldrig nöjd när de gäller kläder) ;)

Måste bara berätta !! När vi skulle gå ut från en affär börja de tuta i dom där pinnarna, o Anna gick ut först o vart livrädd, ja ba ANNAA! aaaah de va inte jaag :( med ihopsjunken kropp. HAHA !  Tjejen asså :D

Tog en snabb fika på nått fik där inne, de va rätt mums! Kakan va trorr :S ..

Nåväl ! När jag kommer hem och ska gå in i porten står det en kille på gräset och säger någonting, förstod inte att det var till mig, så jag fortsatte gå, Nää då kastar han någonting mot mig ocg stor ler när jag kollar upp på han :S . Vad vare med dig då??

Nää och de tar inte slut där .. Martina, Anna och Sandra ville att jag skulle köra dom till Sandra för dom skulle ha middad. Då kommer det en tant och säger till mig att jag inte får stå där för bilarna från gångvägen kommer åkandes där. Så jag åker ner och ställler mig utanför porten, Nääähmen vem är det som kommer gåendes där?! Joo tanten och säger att jag inte får stå där för det kan komma bilar från motsatta håll från mig xD . "men lilla gumman dom kommer snart så då kan jag flytta på mig" DU KALLAR INTE MIG LILLA GUMMAN .. Om det kommer bilar så måste du baka, det är inte så roligt.. MITT PROBLEM KÄRRING !!!!!!

Det var jäkligt synd att jag inte fick träffa Madds uppe i Stockholm :( ... besviken! Får lov och bli en annan gång!

(Man kan klicka på bilderna så blir dom större)




Nää vi kör på en catwalk också ;)  







Och detta blev det när vi va klara :)


Buhuu

Jag vill börja träääna igen !!!! Hostan släpper aldrig :(
  • Vad ska jag göra? :O


Torsdag!

Idag rådde Martina mig om att inte ta praktik på affären om jag inte fick för min lärare så jag sprang runt på olika vvs affärer och frågade om jag fick va där, Den ena skulle höra av sig, hoppas senast imorgon !!

Har haft lite vardags lyx idag med Martina. Blev en "liiiten" godis påse ;) Tihi ..


Inhandlade även DEN HÄR snyggingen :D , Så stolt ! Visst, lite stor för o va en plånbok men stora pengar måste ha stor plånbok ;) HAHA ..


Imorgon blir de o glida Stockholm, Ska slösa på mina pengar jag fick i födelsedags present. Och så är de självklart helg också, men den va inte efterlängtad ! Jobb jobb och åter jobb. Blääh :(

Nääe nu ska jag laga kött med Tzatsiki till :D . muumma !!

Host host

Lillis kom på besök, stackarn hade vart hos tandläkaren o lagat tänder, nu börjar bedövningen släppa helt så snart ska vi laga mat!:D Problemet är att vi inte kommer på vad vi ska äta :s
Tog en sväng till Apoteket så jag kunde köpa hostmedicin.
YIT ringde o sa att dom inte hade något jobb till mig så nu blir det AFFÄREN eftersom han sa att jag skulle ringa nån Vvs affär och fråga om jag kunde va där kan jag lika gärna va på en matbutik, Anser jag! :)







Återupplivar!

Jag gör ett försök o återupplivar bloggen! :)

Har precis fyllt 20 *stolt* ;)  ... Nu har jag total glömt vad man skriver om i en blogg, vad gör folk intreserade?! ;O

Det som händer för mig nu är .... absolut ingenting, eller jag sitter o tittar på barnprogramet Rorry o väntar på ett samtal från YIT . Hur kul kan man ha?! :D ..Hatisk som jag är så hoppas verkligen att dom från YIT inte ringer så jag kan ta min praktik på Coop Extra ! (a) ..


Jag o Robban har tänkt o ge oss in på att försöka starta en hemsida där vi säljer kläder, prylar osv. Meen vart får man tag på allt? :O .. Nollkoll .
Såååå hoppas jag på en lite chihuahua nästa månad ! De skulle ju inte sitta fel i vardagen :D . <3



RSS 2.0